25 Ekim 2012 Perşembe

Ben ne yapmışım?

Ne yapıyorsunuz canlar? diye sorup ben neler yaptığımı anlatayım mı size? Ders çalışmaya geçmeden bi' yazasım geldi ki anlatamam. :D Gelmedi zaten, giriş olsun diye işte.
Bu bayram evde olup evde kimsecikler yokken eve kız atıcamxcğvkfıdoshgws. Ciddiyeti sağlayamadım bi sn. Konudan konuya atlayıp geçicem yine.
Geçen annem telefonumu eline aldığında "Ne zaman dönecek bu çocuk? Babana söyledin mi?" falan dedi Heenim'in fötöğrafını görüp. ^.^ Artık ablamda tanıyor, yaş sorununu takmıyoruz. ;)))
Sonra yine geçen beni çağırdı birden salona ATV'de vazgeçilmez PSY haberi var yine yeni yeniden. ._. "Bak Japonya kıskanıyormuş bu adamı" oradan da babam atlayıp "Tanıyor musun bu adamı? Dansını yapabiliyor musun kenks" dedi. :)))) Tepki vermeden oradan uzaklaştım... Boşlukta kayboldum, benliğimi  kaybettim,,,

Hii onun dışında hala arkadaşımla yolda yürürken aniden "Waaooooooriiiğor" (burada warrior demek istediğimizi belirtmek isterim) koreografisine geçiş yapıyoruz. Ama yanımızdan geçen şahinlerde vs. ankara havası çalmasa ya da herhangi bir dükkanda öyle devam edicez. :)) ama bir an benliğizi bulup çiftetelli oynayabiliyoruz!!! of çok yetenekliyiz, hep yetenekliyiz.
Bu arada İrem "of çok şişkoyum hep şişkoyum" cümlesinden bıktı. ama şişko demek çok zevkli lan!
ne saçmalıyorum ben bilmiyorum. buraya kadar bile okuduysanız ne diyim la ben. Yazdığımı ben bile okurken sıkıldım şu an.

Bir ara izlediklerimi-okuduklarımı yazıcam buraya. Aslında buraya yazardım ama dün bir sinirle Okane ga nai'yi izledim. Senin gibi uke olmaz olsun. Uke dediğin eyle mi olur mal. Şıllık! diyerekten ekrana tokat atmamak için kendimi zor tuttum.
Yarım bıraktıklarımı yazayım o zaman? TTBY 11. bölümde kaldı daha da ilerlemedi, yazın devam ederim artık.
Panda da için amaan tırt dedim 7. bölümde bıraktım. Lanet oosssun!
Bleach'i de biriktirmeden okumak istiyorum ama mümkün olmuyor. Neyse 4-5 sayı bir şey değil.
hof neyse sıkıldım ben. zaten şu kapıyı açık bırakınca çıkardığı tıktıktık sesi beynime yer etti.




Isengard ülkü ocaklarından abilerimizin selamıyla bayramınızı kutluyorum. 
Liverpool ülkü ocaklarından ayrıldım ayrıca... 
Mathi ile Isengard'dayız. Masamızda oturup sürekli çay içiyoruz artık bıktım.
-şu yazıda adın geçmeseydi olmazdı cınıms-


 Bir de şunu söylemek istiyorum; Teuk'ın askere gidecek olması çok abartıldı bence. Tamam 2 yıl uzunca, lider falan ama bu kadar büyütülmesine gerek yok. Ölüm değil ya be adam! İyice büyüttün. Yanlış olarak algılamayın tabi ama benim görüşüm bu. Gereksiz telaş.


Heenim 309 gün sonra dönüyor.